Tots els pobles

Inici> Qui som? > Perfil de l'empresa

Perfil de l'empresa

sobre

món Bastides Co, Ltd

World Scaffolding Co., Ltd. és una empresa filial de Shinestar Holdings Group, amb disseny, producció, vendes i logística en un conjunt com una de les empreses d'enginyeria líders a la Xina Project Materials. L'empresa compta amb un equip d'R + D independent, drets d'importació i exportació, xarxa de vendes global, pot oferir als clients una solució de bastides integral amb un servei d'un sol pas.

Els productes inclouen principalment tubs i acoblaments de bastides, Tauló d'acer i passarel·la,Pany de timbre Bastides Couplock, puntals d'acer, cap de forquilla, trípode per a bastides de bastidor de suport, capçal en U, base Jack, etc., que s'utilitzen àmpliament en façanes d'enginyeria de construcció, suport d'edificis, ponts, túnels, xemeneies, centrals elèctriques, petroli i projectes petroquímics.

El 2013, Shinestar Group va entrar a la indústria de bastides de construcció i taulons de metall galvanitzat, fàbrica total situada al parc industrial de Tianjin Daqiuzhuang, la fàbrica té 10 línies de producció, línies de processament, 4,000 metres quadrats de taller de producció, 4,000 metres quadrats d'emmagatzematge i 10,000 quadrats. metres de pati, la producció anual de 200,000 tones i té més de 10,000 tones perennes. En el futur, els "productes d'alta qualitat són un pont cap al món" per a aquest propòsit, continuarem oferint als clients "la millor qualitat". de productes, el servei de vendes més complet, preu de mercat competitiu i productes qualificats. " per millorar els avantatges competitius del mercat del client.

La qualitat i el servei és la nostra vida, "Centrat en el client, seguir satisfent les necessitats del client, millorar la satisfacció del client" serà el desenvolupament estratègic bàsic a llarg termini.3

Grup d'acer Shinestar

Grup d'acer Shinestar és un punt de suport a la Xina, que té 5 fàbriques ubicades a Tianjin, Hebei, Changsha, Nanchang i 4 oficines centrals del departament de vendes internacionals ubicades a la província de Changsha Hunan. dóna servei a l'empresa nacional i mundial de producció d'acer a gran escala, compromesa amb els clients amb productes i serveis d'acer d'alta qualitat. 

L'àmbit empresarial cobreix des de la producció, processament, emmagatzematge, màrqueting, logística, recollida de materials i gestió de projectes al món, com ara múltiples enllaços. A més de la producció de productes d'acer de gamma alta, Shinestar amb una rica experiència en la indústria, per oferir suport tècnic per als diferents projectes i solucions.

Al mateix temps, proporcioneu al client, inclòs el control de riscos, el control de costos, la gestió del magatzem, la programació eficient de la producció, inclòs el servei en conjunt. En el futur, Shinestar continuarà treballant amb empreses energètiques globals, petrolieres i constructores, per al projecte global, oferir serveis de compra únics, garantir que els clients compren amb la proporció més alta d'acer.