Tots els pobles

Inici> Productes > Sistema Ringlock

Sistema Ringlock

 • Ringlock Diagonal
  Ringlock Diagonal

  El nostre sistema de bastides Ringlock està fabricat amb acer d'alta resistència soldat mecànicament i acabat amb un acabat galvanitzat en calent. Cada bastida Ringlock inclou estàndard, horitzontal, tirant, tauló, suport, escala, escales, etc. Els tirants diagonals s'utilitzen per a l'arriostrament lateral de les bastides Ringlock.

  Més...
 • Ringlock Ledger
  Ringlock Ledger

  El registre Ringlock és un component important per a la connexió horitzontal del sistema de bastides Ringlock. La canonada d'acer soldada amb dos taps de registre. Dos taps de registre estan soldats als dos extrems dels tubs. Es poden dissenyar els taps de registre. Les agulles finals inserides a la roseta. I després es compon del sistema de bastida Ringlock de base. L'endoll Ledger es produeix amb acer fos mitjançant el motlle de cera. Estaven fets d'acer estructural d'alta resistència amb un acabat galvanitzat en calent. I és ferm i durador. Per proporcionar l'estabilitat de tot el sistema de bastida de bloqueig d'anell. Es pot utilitzar com a barana central i superior o de mà, baranes.

  Més...
 • Estàndard Ringlock
  Estàndard Ringlock

  Els estàndards Ringlock, com a part principal de les bastides Ringlock, estan fets amb material d'acer Q345, connectats per passadors d'articulació, els nostres estàndards Ringlock tenen dos diàmetres de 48.3 mm (M48) i 60.3 mm (M60) per a la vostra elecció. La longitud té 500 mm, 1000 mm, 1500 mm, 2000 mm, 2500 mm, 3000 mm i així successivament, podria satisfer la vostra demanda d'alçada diferent, i tenir un gruix de 3.0 mm, 3.2 mm, 3.25 mm, podria satisfer els requisits de diferents projectes.

  Més...
 • Sistema Ringlock i sistema Octangon-Lock
  Sistema Ringlock i sistema Octangon-Lock

  Descripció del sistema: el sistema RingLock és un sistema d'apuntalatge modular galvanitzat àmpliament utilitzat en projectes de nova construcció. Es tracta d'un sistema complet de gran resistència que permet l'apuntalament de bastides i encofrats. La no necessitat de tubs i acoblaments al sistema fa que sigui més fàcil i ràpid per a l'erecció (les diagonals i els tirants llisos són elements estàndard). El sistema està dissenyat segons les normes europees EN 12810 i EN 12811.

  Més...
 • Sistema Cuplock
  Sistema Cuplock

  Cup Lock és un dels sistemes d'aixecament d'acer modular pintat més utilitzats en la construcció. És un sistema complet que proporciona bastides d'accés i suport de lloses d'encofrat, que es pot utilitzar per a construccions de lloses lleugeres i pesades. MATERIAL ESTÀNDARD M48 CUPLOCK: Q355 / Q235, 48.3 MM DE DIÀMETRE EXTERIOR LONGITUD DEL TUBO D'ACER: 500 MM / 1000 MM / 1500 MM / 2000 MM / 2500 MM / 3000 MM DE GROSSOR: 2.5 PULSADORS DE POTÈNCIA DIMENSIONADA, AMPLIAT.

  Més...
 • Sistema Octangon Ringlock
  Sistema Octangon Ringlock

  OCTANGON RINGLOCK és un dels sistemes d'aixecament d'acer modulars més utilitzats en la construcció a Vietnam i el sud-est asiàtic. És un sistema complet que proporciona bastides d'accés i suport de lloses d'encofrat, que es pot utilitzar per a construccions de lloses lleugeres i pesades. M48 OCTANGON RINGLOCK ESTÀNDARD (AMB CONNECTOR EXTERIOR DISPONIBLE) MATERIAL: Q355 / Q235, DIÀMETRE EXTERIOR DE 48.3 MM LONGITUD DEL TUBO D'ACER: 500 MM / 1000 MM / 1500 MM / 2000 MM / 2500 MM / 3000 MM / 2.5 MM / 4.0 MM POTÈNCIA: XNUMX MM POTÈNCIA: XNUMX XNUMX MM. PINTA I NEGRE ESTÀ DISPONIBLE.

  Més...